Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio800g720kcal36g40g48g0g
Paprika vihreä 200g43kcal1.9g5g0.6g3.8g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4184g4221kcal306g114.2g283.2g16.4g
Valittu annoskoko2092g2111kcal153g57.1g141.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna1046g1055kcal76.5g28.6g70.8g4.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251