Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 563g262kcal2.8g47.2g1.1g10.7g
Raparperi 225g76kcal1.6g12.4g0.2g3.2g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g135g486kcal16.2g94.5g3.2g5.4g
Sokeri 45g183kcal0g45g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4185g2012kcal41.2g398.2g9g38.6g
Valittu annoskoko2093g1006kcal20.6g199.1g4.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna1046g503kcal10.3g99.6g2.3g9.7g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483