Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio802g721kcal36.1g40.1g48.1g0g
Paprika vihreä 200g43kcal1.9g5g0.6g3.8g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.7g2.4g0.7g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g4229kcal306.6g114.6g283.8g16.4g
Valittu annoskoko2096g2115kcal153.3g57.3g141.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna1048g1057kcal76.7g28.7g71g4.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251