Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g1958g2644kcal332.9g41.1g133.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g44g169kcal10.5g0g14.5g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g55.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g6615kcal687g82.2g407.4g0g
Valittu annoskoko2096g3308kcal343.5g41.1g203.7g0g
Annoskoko puolitettuna1048g1654kcal171.8g20.6g101.9g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679