Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6.6g8.7kcal0.6g1.2g0.1g0.3g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kaurahiutale 1.1g4.1kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.6kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 2.2g13kcal0.5g0.3g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g90kcal3g5.4g6g1.2g
Valittu annoskoko21g45kcal1.5g2.7g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal0.8g1.4g1.5g0.3g
Arvot/100g100g214kcal7.2g12.9g14.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975