Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 3.8g25kcal1g0.3g2.2g0.5g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi0.9g3kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g1.9g12kcal0.4g0.1g1.1g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.6g0.3kcal0.1g0g0g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g81kcal3.6g1g7g3.4g
Valittu annoskoko21g41kcal1.8g0.5g3.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal0.9g0.3g1.8g0.9g
Arvot/100g100g193kcal8.5g2.4g16.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933