Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 6.5g13kcal0.2g0.1g1.3g0.4g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g13g12kcal0.6g1.9g0.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g65kcal1.6g4g4.6g0.8g
Valittu annoskoko21g32kcal0.8g2g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal0.4g1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g154kcal3.8g9.5g11g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173