Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g7g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 2.3g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g61kcal4.4g3.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko21g30kcal2.2g1.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.1g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g145kcal10.5g9g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642