Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.9g3.8kcal0.6g0.3g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g6.9g49kcal0.1g0.1g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g25kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g156kcal2.8g11g11.2g0.4g
Valittu annoskoko21g78kcal1.4g5.5g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g39kcal0.7g2.8g2.8g0.1g
Arvot/100g100g371kcal6.7g26.2g26.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330