Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g3.5g5.6kcal0.3g0.3g0.3g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g22kcal1g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko21g11kcal0.5g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2.4g4.8g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530