Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 20g7.5kcal0g1.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g34kcal0g4.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko21g17kcal0g2.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g80kcal0g10.4g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110339