Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.3g7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g21kcal1.2g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko21g11kcal0.6g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.9g2.9g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480