Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Pekoni rasvainen 2.4g9kcal0.3g0g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.4g7.2kcal0.6g0g0.6g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g67kcal2.6g0.8g6g0.2g
Valittu annoskoko21g34kcal1.3g0.4g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.7g0.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g161kcal6.2g1.9g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425