Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 8.2g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g3.5g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g34kcal2.2g3.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko21g17kcal1.1g1.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.2g8.1g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479