Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pinaatti 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g6kcal0.2g0.6g0g0.4g
Valittu annoskoko21g3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g15kcal0.5g1.4g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795