Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 5.5g6.1kcal1.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu3.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g29kcal2.4g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko21g14kcal1.2g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g68kcal5.7g4.3g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752