Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green0.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g2.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g20kcal1g2.4g0.2g1.2g
Valittu annoskoko21g10kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g47kcal2.4g5.7g0.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238797