Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 6.3g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Punajuuri 7.8g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Riisi puuroutuva 2g7kcal0.1g1.5g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaitojuoma3.9g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g49kcal2g4.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko21g25kcal1g2.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.5g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g116kcal4.7g10.4g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878