Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.6g0.9kcal0.2g0.1g0g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g73kcal4.8g0.6g6g2.2g
Valittu annoskoko21g36kcal2.4g0.3g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal1.2g0.2g1.5g0.6g
Arvot/100g100g170kcal11.3g1.4g14.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796