Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g7.3g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Sokeri 1.5g6.3kcal0g1.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 5.5g19kcal0.3g4.2g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g1.1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Mansikka 3.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g68kcal1.2g12.8g1g0.4g
Valittu annoskoko21g34kcal0.6g6.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.3g3.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g159kcal2.8g30.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108