Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki6.3g16kcal0.8g0.3g1.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.6g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g74kcal3.6g5.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko22g37kcal1.8g2.7g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.9g1.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g172kcal8.4g12.6g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427