Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.5g5.2kcal0.2g1g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.2g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka2.5g8.7kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Heinz ketsuppi1.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Chilikastike (Hp)0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti4.6g6.5kcal0.8g0g0.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.9g1.1kcal0g0.3g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.1g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%2.8g8kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g90kcal5.2g8.4g3.4g0.6g
Valittu annoskoko21g45kcal2.6g4.2g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal1.3g2.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g212kcal12.3g19.8g8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890