Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Ruisjauho Pirkka6.3g19kcal0.6g3.9g0.1g0.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)3.4g11kcal0.5g2g0.1g0.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.1g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g67kcal2.6g12.6g0.4g5g
Valittu annoskoko21g34kcal1.3g6.3g0.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.7g3.2g0.1g1.3g
Arvot/100g100g157kcal6.1g29.6g0.9g11.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040