Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g3.9g11kcal0.2g1.2g0.6g0.2g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]4.7g16kcal1.3g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g75kcal4.2g2.8g5g0.6g
Valittu annoskoko21g37kcal2.1g1.4g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal1.1g0.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g176kcal9.9g6.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574