Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g4.2g15kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Paistijauheliha 10%4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1.6g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g52kcal2.8g6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko21g26kcal1.4g3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal0.7g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal6.6g14.1g3.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145