Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Ruisjauho Pirkka3g9kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Vehnälese, Liperin mylly2g2.9kcal0.3g0.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima4g16kcal1.2g0g1.2g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g2g1.9kcal0.4g0g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona2g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g119kcal4.8g4.4g9g3.2g
Valittu annoskoko21g59kcal2.4g2.2g4.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal1.2g1.1g2.3g0.8g
Arvot/100g100g279kcal11.3g10.3g21.1g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733