Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g5.9g21kcal0.8g4.1g0.1g0.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 3g11kcal0.8g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot2.8g8kcal0.4g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g105kcal5g8.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko21g52kcal2.5g4.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal1.3g2.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g245kcal11.7g20.6g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648