Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow5.5g4.6kcal0.3g0.8g0g0.3g
Soijanakki, hälsans kök4.1g10kcal0.7g0.3g0.7g0g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.5g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g39kcal2.2g3.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko21g19kcal1.1g1.9g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.6g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g91kcal5.2g8.9g3.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794