Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g3.8g4.9kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pinaattipakaste 150g4.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%1.9g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio3.8g2.4kcal0.5g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g1.4g4.6kcal0.2g0.9g0g0.1g
Polar 15% juustoraaste (150g)0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g36kcal2.8g3g0.6g0.6g
Valittu annoskoko21g18kcal1.4g1.5g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.7g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g85kcal6.6g7g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176563