Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5.9g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 5.9g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton4.7g5.1kcal1.1g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 2.3g4.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g45kcal3.4g0.8g3g0.4g
Valittu annoskoko21g23kcal1.7g0.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g106kcal8g1.9g7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315