RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 12g13kcal2.2g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 4.7g7.7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1.2g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g49kcal5g1.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko21g25kcal2.5g0.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1.3g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g116kcal11.8g3.3g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489