Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 8.8g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g3.5g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g17kcal0.4g1.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko21g8kcal0.2g0.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.9g3.8g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153