Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 10g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Mustikka metsä- 2.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vadelma 2.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa2.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g20kcal0.4g3.8g0g0.8g
Valittu annoskoko21g10kcal0.2g1.9g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.1g1g0g0.2g
Arvot/100g100g48kcal0.9g9g0g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384