TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1.6g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g13g16kcal2.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g52kcal6g2.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko21g26kcal3g1.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1.5g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g123kcal14.1g6.6g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808