Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.9g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.9kcal0.4g0.6g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g7g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g36kcal1.6g6.2g0.4g0.8g
Valittu annoskoko21g18kcal0.8g3.1g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.4g1.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g85kcal3.7g14.5g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194