Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 3.4g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.4g4.6kcal0.2g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g55kcal1.4g0.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko22g28kcal0.7g0.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.4g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g128kcal3.3g1.9g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412