Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl7.3g8.7kcal1.4g0.1g0.3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g5.3g2.5kcal0g0.6g0g0g
Hunaja 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3.3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g33kcal2.8g2.6g1g0g
Valittu annoskoko21g16kcal1.4g1.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.7g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g76kcal6.5g6.1g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902