Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.5g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu4.1g5.9kcal0.7g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g24kcal1.6g2.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko21g12kcal0.8g1.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.4g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g56kcal3.7g5.1g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774