Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g53kcal3.8g1.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko22g26kcal1.9g0.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal1g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g122kcal8.8g4.2g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853