Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 7.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g19kcal0.2g2.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko22g10kcal0.1g1.2g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g44kcal0.5g5.6g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976