Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 14g28kcal2.6g0g1.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g5.9g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g69kcal5.6g0.4g5g0g
Valittu annoskoko22g35kcal2.8g0.2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.4g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g160kcal13g0.9g11.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676