Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 2g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 20g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g27kcal1.4g2g1.6g0g
Valittu annoskoko22g14kcal0.7g1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.4g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g63kcal3.2g4.6g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131