Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 7.8g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kymppi kevyt piirakkataikina6.3g15kcal0.4g2.4g0.4g0.2g
Oltermanni, perinteinen2.8g10kcal0.7g0g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.3g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g68kcal3.4g5.4g3.6g0.8g
Valittu annoskoko22g34kcal1.7g2.7g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.9g1.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g159kcal7.9g12.6g8.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729