Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7.8g28kcal0.2g0.2g3g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 7.8g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.5g0.3kcal0g0g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g89kcal2g1.4g8.2g1g
Valittu annoskoko22g45kcal1g0.7g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal0.5g0.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g206kcal4.6g3.2g19g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327