Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g5.9g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow5.9g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.6g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g34kcal2g1g2.4g0.2g
Valittu annoskoko22g17kcal1g0.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g79kcal4.6g2.3g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207