Minestronekeitto Glorian ruoka & viini -lehteä mukaillen

Aloita edellisenä iltana laittamalla pavut likoon kylmään veteen.

Seuraavana päivänä kaada vesi pois.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää pilkotut kasvikset.

Anna hautua n. 10 min koko ajan sekoittaen.

Lisää pavut, sienet ja tomaattimurska, vettä tai liha- tai kasvislientä sen verran että ainekset peittyvät.

Anna porista 1-1,5 tuntia.

Lopuksi lisää tortellinit, keittele vielä 10 min eli kunnes tortellinit ovat kypsiä.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteilla.

Halutessasi voit ripotella annoksen päälle vielä parmesaanijuustoa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu ruskea/valkoinen 2g6kcal0.4g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tortellini grandi (Barilla), annos 60g0.8g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g30kcal1g3.4g1g1.2g
Valittu annoskoko22g15kcal0.5g1.7g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.3g0.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g69kcal2.3g7.8g2.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89692