Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g10g3.5kcal0g0.7g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Leseseos (3 viljan)1g2.7kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g73kcal1.4g8.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko22g37kcal0.7g4.4g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal0.4g2.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g171kcal3.3g20.5g7.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109