Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 7.8g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Hk, sininen lenkki 580g9g21kcal0.9g0.6g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka3.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g62kcal2.6g4.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko22g31kcal1.3g2.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal0.7g1.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g143kcal6g10.6g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876