Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu6.3g9kcal1g0.1g0.5g0.2g
Porkkana 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Parsa puhdistettu 5.9g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g40kcal2.6g2.2g1.8g1g
Valittu annoskoko22g20kcal1.3g1.1g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.7g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g92kcal6g5.1g4.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927