Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Paistijauheliha, snellman6.3g11kcal0.8g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g7g11kcal0.6g0.8g0.6g0.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g96kcal4.6g10.4g3.6g1g
Valittu annoskoko22g48kcal2.3g5.2g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal1.2g2.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g219kcal10.6g23.9g8.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716